ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!

Πες μας που ζεις για να σε συνδέσουμε με το TOP γυμναστήριο της περιοχής σου και να πάρεις το δώρο σου!


Blog

Συμβουλές μακιγιάζ για τις γυναίκες των 30, 40 και 50

Συμβουλές μακιγιάζ για τις γυναίκες των 30, 40 και 50

Οι γυναίκες κάθε ηλικίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν μακιγιάζ για να φαίνονται πιο όμορφες. Αλλά, οι παρακάτω χρήσιμες συμβουλές μακιγιάζ μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις χάρη άσχετα με την ηλικία σου!

Τα τριάντα
Τα τριάντα είναι η ιδανική ηλικία για να ξεκινήσεις μια ρουτίνα αντιγηραντικής περιποίησης του δέρματός σου για να καταπολεμάς αποτελεσματικά τα οποιαδήποτε σημάδια της γήρανσης.

Είτε κυνηγάς την καριέρα σου, μεγαλώνεις παιδιά, ή με κάποιο τρόπο συνδυάζεις και τα δύο, στα τριάντα η ζωή σου μπορεί να είναι πολύ πολυάσχολη. Στα τριάντα οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το δέρμα τους απ’ ότι είχαν στην εφηβική τους ηλικία ή στα είκοσι. Επειδή το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και είσαι διαρκώς σε κίνηση, υιοθέτησε μια πρακτική ρουτίνα μακιγιάζ δουλεύοντας πάνω σε ένα πρότυπο καθημερινού μακιγιάζ που παίρνει δέκα λεπτά ή λιγότερο. Χρησιμοποίησε τον χρόνο αυτό για να τονίζεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να φαίνεσαι περιποιημένη. Είναι τα μάτια το καλύτερο χαρακτηριστικό του προσώπου σου; Τόνισέ τα με μια σκιά, κάνε curl στις βλεφαρίδες σου και βάλε προσεκτικά τη μάσκαρα. Σου αρέσουν τα χείλη σου; Βρες το τέλειο χρώμα ημέρας για τα χείλη σου και δώσε προσοχή στο να έχεις τέλεια χείλη. Η βραδινές εμφανίσεις ή οι έξοδοι ραντεβού απαιτούν περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Οι πειραματισμός με νεότερες τάσεις όπως contouring kits, ombré ή ματ χείλη και oi λαμπερές πούδρες μπορούν να δώσουν στην εμφάνισή σου μια εντυπωσιακή αναβάθμιση.

Τα σαράντα
Όταν φτάσεις στα σαράντα, θα πρέπει να αρχίσεις να προσαρμόζεις το στυλ του μακιγιάζ σου για να ταιριάζει με τις αλλαγές της εμφάνισής σου. Μπορεί, για παράδειγμα, να ανακαλύψεις ότι η γυαλιστερή σκιά ματιών που φορούσες όταν ήσουν νεότερη μπορεί να τονίζει το χαλαρό δέρμα σου και ότι η ματ σκιά μπορεί να είναι πιο κολακευτική. Αντίθετα, τα ματ κραγιόν μπορεί να κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται ξηρά και θαμπά. Μια πλουσιότερη κρεμώδης βαφή σε μια κολακευτική απόχρωση του ροζ ή ροζέ μπορεί να είναι καλύτερή για τα σαράντα. Μια κουκκίδα γυαλάδας στο κέντρο των χειλιών σου μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση της πρόσθετης πληρότητας και να κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο νεανικά.

Τα πενήντα
Όσο λιγότερο, τόσο καλύτερο! Καθώς το πρόσωπο και το δέρμα σου ωριμάζουν, το μακιγιάζ μπορεί να εγκαθίσταται στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες τονίζοντάς τις και κάνοντάς σε να φαίνεσαι μεγαλύτερη. Βάζε μακιγιάζ με ένα ελαφρύτερο χέρι και χρησιμοποιώντας απαλότερα και ανοιχτότερα χρώματα που φωτίζουν το πρόσωπό σου. Να θυμάσαι ότι θέλεις να αναδείξεις την ομορφιά σου και όχι το μακιγιάζ σου. Τα δέρμα τείνει να γίνεται πιο ξηρό καθώς μεγαλώνεις, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει ακόμη περισσότερες ρυτίδες. Γι’ αυτό φρόντισε η βάση που χρησιμοποιείς να είναι πιο κρεμώδης από αυτές που χρησιμοποιούσες όταν ήσουν νεότερη. Απλά βεβαιώσου να την απλώνεις στο πρόσωπό σου ομοιόμορφα για να μην εγκαθίσταται στις ρυτίδες ή τσακίζει. Μια ειδική βούρτσα για τη βάση μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει! Επίσης, χρησιμοποιώντας κρέμα ρουζ αντί για σκόνη μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρείς μια δροσερή λάμψη.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail