ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!

Πες μας που ζεις για να σε συνδέσουμε με το TOP γυμναστήριο της περιοχής σου και να πάρεις το δώρο σου!


Blog

Συμβουλές ομορφιάς για να εντυπωσιάσεις αυτό το Πάσχα

Συμβουλές ομορφιάς για να εντυπωσιάσεις αυτό το Πάσχα

Το Πάσχα είναι μια ιδιαίτερη γιορτή και απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση όσον αφορά την εμφάνισή σου. Εάν τηρείς αυστηρά τους κανόνες της μόδας, τότε γνωρίζεις ότι το Πάσχα δηλώνει την αρχή της σεζόν που μπορείς να φοράς λευκά ρούχα. Αν και δεν υπάρχουν κανόνες για την ομορφιά και την εμφάνιση, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να αλλάξεις για να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου.

Μαλλιά

Το Πάσχα είναι μια γιορτή όπου επικρατούν τα ανοιχτά, φωτεινά χρώματα, οι φούστες και τα σανδάλια. Γι’ αυτό, τι θα έλεγες αν δοκίμαζες να κάνεις τα μαλλιά σου πλεξούδα με κάποιο τρόπο; Μια γαλλική πλεξούδα ή μια απλή πλεξούδα θα δώσει μια ανάλαφρη αίσθηση στο ντύσιμο και την εμφάνισή σου για το Πάσχα. Και αν σου είναι πολύ δύσκολο να πλέξεις τα μαλλιά σου, για την Πασχαλιάτικη εμφάνισή σου δοκίμασε μια ψηλή αλογοουρά ή κάποιο άλλο χτένισμα που φέρνει τα μαλλιά σου ψηλά στο κεφάλι σου (up-do). Τα μαλλιά σου θα είναι μακριά από το πρόσωπό σου, δημιουργώντας μια ανοιξιάτικη αίσθηση, ιδανική για το Πάσχα.

Νύχια

Αν και τα βαθιά και τα σκούρα χρώματα είναι πάντα όμορφα το φθινόπωρο και το χειμώνα, τώρα είναι η ευκαιρία να αλλάξεις το χρώμα των νυχιών σου για την άνοιξη. Για το σαββατοκύριακο του Πάσχα δοκίμασε ένα ουδέτερο χρώμα που θα εναρμονίζεται με το δέρμα των χεριών σου. Τα νύχια σου θα φαίνονται φρέσκα και καθαρά.

Μακιγιάζ

Τα μαλλιά σου είναι ήδη επάνω και μακριά από το πρόσωπό σου, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να παίξεις με το μακιγιάζ σου. Είναι σημαντικό να μην σκουρύνεις ταυτόχρονα τα μάτια και τα χείλη σου, αλλά να επικεντρωθείς ή στα μάτια ή στα χείλη. Για το μακιγιάζ των ματιών σου, δοκίμασε ένα μαύρο φτερωτό eyeliner με μια μικρή ποσότητα λευκής σκιάς στις γωνίες των ματιών σου. Αυτό θα δώσει έμφαση στα μάτια σου και θα τα κάνει να ξεχωρίζουν. Για τα χείλη σου δοκίμασε ένα ροζέ κραγιόν αλλά τίποτα πάρα πολύ σκούρο. Τα μάτια σου θα είναι το κύριο θέμα σε αυτήν την εμφάνιση. Βεβαιώσου να βάλεις ρουζ για να προσθέσεις λίγο χρώμα στο πρόσωπό σου.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail