ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!

Πες μας που ζεις για να σε συνδέσουμε με το TOP γυμναστήριο της περιοχής σου και να πάρεις το δώρο σου!


Blog

TGG-Votining-Site-Komotini

Ανοικτή ψηφοφορία για την ανάδειξη του Top Greek Gym Κομοτηνή

Το TopGreekGyms.gr διενεργεί μέσω αυτής της σελίδας ανοιχτή ψηφοφορία µε σκοπό την ανάδειξη του TOP γυμναστηρίου στη Κομοτηνή σύµφωνα µε τις προτιµήσεις του κοινού. Τα αποτελέσµατα της ψηφοφορίας θα αναδείξουν κατ’ αρχήν τα τρία πιο δημοφιλή γυμναστήρια στη Κομοτηνή και μέσα από αυτά θα επιλεγεί τελικά το κορυφαίo γυμναστήριο στη Κομοτηνή για να ενταχθεί στα TOP GREEK GYMS.

Το TopGreekGyms.gr είναι ένας δικτυακός τόπος που προβάλει τα κορυφαία Ελληνικά γυμναστήρια και τα πλαισιώνει με διαδικτυακά προγράμματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ για να έρθουν πιο κοντά στα μέλη τους και να τα εξυπηρετήσουν καλύτερα με πληθώρα καινοτόμων υπηρεσιών. O συνδυασμός τιμής, ποιότητας, παρέας, περιβάλλοντος και υποστήριξης που προσφέρουν τα TOP GREEK GYMS είναι ασυναγώνιστος!

Τι σημαίνει αυτό για σένα; Υπέθεσε για μία στιγμή ότι επελέγει το κορυφαίο γυμναστήριο στη Κομοτηνή και πλαισιώθηκε από τις υπηρεσίες των TOP GREEK GYMS. Καθώς θα απολαμβάνεις την ποιοτικότερη αλλά και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών σου στο κορυφαίο γυμναστήριο στη Κομοτηνή, έχοντας στη διάθεσή σου αποκλειστικές υπηρεσίες που δεν προσφέρονται πουθενά αλλού, θα πετυχαίνεις τους στόχους σου με τη φανατική υποστήριξη ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, ενώ θα καμαρώνεις που θα ανήκεις στην ΤΟΡ παρέα στη Κομοτηνή.

Η συμμετοχή σου στην ψηφοφορία είναι πολύτιμη για να επιλεγεί επάξια το κορυφαίο γυμναστήριο στη Κομοτηνή. Για να ψηφίσεις χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα. Θα σε ειδοποιήσουμε μόλις επιλεγεί το ΤΟΡ γυμναστήριο στη Κομοτηνή και θα κερδίσεις ένα δώρο από αυτό το γυμναστήριο μόλις επιλεγεί. Απλά, γράψε το email σου, διάλεξε το TOP γυμναστήριο και κλίκαρε “Ψηφίζω TOP!”

Ψήφισε και κερδίσε!

  • *Όνομα Γυμναστηρίου
  • *Περιοχή/Πόλη
  • Ιστοσελίδα Γυμναστηρίου
  • *Το Email σου
  • Γιατί ψηφίζεις αυτό το γυμναστήριο ως ΤΟΡ;

Αφού συμπληρώσεις την φόρμα, πάτησε το κουμπί ‘Ψηφίζω TOP!’.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail