ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!

Πες μας που ζεις για να σε συνδέσουμε με το TOP γυμναστήριο της περιοχής σου και να πάρεις το δώρο σου!


ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

01

TOP
GREEK
GYMS

Τι είναι τα Top Greek Gyms;

Το www.topgreekgyms.gr είναι ένας δικτυακός τόπος που προβάλει τα κορυφαία Ελληνικά γυμναστήρια και τους δίνει την δυνατότητα μέσα από διαδικτυακά προγράμματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ να έρθουν πιο κοντά στα μέλη τους και να τα εξυπηρετήσουν καλύτερα. Ο δικτυακός τόπος μεταβάλλεται και εξελίσσεται διαρκώς για να σου παρέχει πάντα τα πιο πρωτοποριακά γυμναστήρια και προγράμματα όπως Club Επικοινωνίας, Γίνε TΟΡ, Πρόγραμμα Επιβράβευσης, Σύστησε και Κέρδισε, Deals, και Connect.

Πώς λειτουργεί ο δικτυακός τόπος;

Το www.topgreekgyms.gr απαρτίζεται από πολλές ιστοσελίδες.

Μπορείς να περιηγηθείς στον δικτυακό τόπο σαν επισκέπτης για να γνωρίσεις το Top Greek Gym της περιοχής που σε ενδιαφέρει και να ενημερωθείς για τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει μέσα από τις ιστοσελίδες του. Μπορείς επίσης να μας προτείνεις γυμναστήρια σε περιοχές όπου δεν έχει ακόμα επιλεγεί το Top Greek Gym ή να μας προτείνεις νέες περιοχές.

Όταν διαλέξεις το γυμναστήριο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να δημιουργήσεις σχέση μαζί του μέσα από τις ιστοσελίδες του και να απολαύσεις τις δικτυακές υπηρεσίες που προσφέρει.

Τι μπορώ να κάνω στις ιστοσελίδες ενός γυμναστηρίου;

Οι ιστοσελίδες του κάθε γυμναστηρίου είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Μερικά από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα από αυτές είναι:

 • να κερδίσεις ένα δώρο μπαίνοντας στο Club Επικοινωνίας,
 • να πάρεις πληροφορίες για το γυμναστήριο, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του,
 • να αποκτήσεις πρόσβαση σε μοναδικές ευκαιρίες και προσφορές που το ίδιο το γυμναστήριο προσφέρει μέσα από τα Deals,
 • να γνωρίσεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα που ζουν κοντά σου και πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο μέσα από το Connect,
 • να γίνεις ΤΟΡ,
 • να μετέχεις στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης για πολλαπλά κέρδη!

Ποιο είναι το Top Greek Gym της περιοχής μου;

Στη κεντρική σελίδα μας www.topgreekgyms.gr αναζήτησε την σελίδα της περιοχής σου και εκεί θα δεις ποιο είναι το κορυφαίο γυμναστήριο στην περιοχή σου, εφ’ όσον αυτό έχει ήδη επιλεγεί. Διεκδίκησε το δώρο σου αμέσως και δοκίμασε το γυμναστήριο εντελώς δωρεάν. Σε περίπτωση που το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου δεν έχει ακόμα επιλεγεί, μπορείς αν θέλεις να μας βοηθήσεις προτείνοντας το γυμναστήριο που εσύ πιστεύεις ότι είναι το κορυφαίο.

Πώς μπορώ να προτείνω ένα γυμναστήριο;

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας. Γι’ αυτό σε παρακαλούμε να πας στη κεντρική μας σελίδα www.topgreekgyms.gr και να αναζητήσεις την περιοχή που σε ενδιαφέρει. Στην σελίδα της περιοχής σου, αν δεν έχει ήδη επιλεγεί το Top Greek Gym, θα δεις ότι μπορείς να προτείνεις ένα γυμναστήριο. Μόλις επιλεγεί το κορυφαίο γυμναστήριο για την περιοχή σου θα λάβεις αμέσως ένα ενημερωτικό email με ένα δώρο γνωριμίας, ακόμα και αν τελικά επιλέξουμε διαφορετικό γυμναστήριο από αυτό που εσύ πρότεινες. Σε ευχαριστούμε για την βοήθεια!

Πότε έρχεστε στην πόλη μου;

Ελπίζουμε σύντομα. Διαλέγουμε μόνο ένα γυμναστήριο σε κάθε πόλη/περιοχή. Γιατί φυσικά μόνο ένα είναι ΤΟΡ! Είμαστε ένας διαρκώς εξελισσόμενος δικτυακός τόπος και έχουμε στόχο να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις της χώρας αρκεί να υπάρχει γυμναστήριο που να πληροί της προϋποθέσεις. Αν θέλεις να μας βοηθήσεις να επεκταθούμε γρηγορότερα στην πόλη σου, μη διστάσεις να μας προτείνεις το γυμναστήριο που εσύ πιστεύεις ότι είναι το κορυφαίο. Μάθε πως στην προηγούμενη ερώτηση.

Είμαι γυμναστήριο. Πώς μπορώ να κάνω αίτηση ένταξης;

Αν είστε ένα από τα κορυφαία ελληνικά γυμναστήρια, μπορείτε να κάνετε αίτηση ένταξης στα TopGreekGyms.gr εδώ. Πρέπει όμως να είστε σίγουροι ότι τα μέλη σας θα υποστηρίξουν την αίτησή σας. Το γυμναστήριο πρέπει να παρέχει τη ποιοτικότερη και ταυτόχρονα οικονομικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών του και να τα φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο!

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τα Top Greek Gyms;

Μέσα από το blog μας και ακολουθώντας τις σελίδες μας στα social media Facebook, Twitter, και YouTube.

02

CLUB
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τι είναι το Club Επικοινωνίας;

Το Club Επικοινωνίας είναι μία από τις δικτυακές μας υπηρεσίες. Όλη η επικοινωνία γίνεται μέσω ειδικά σχεδιασμένων email για την εύκολη και γρήγορη ενημέρωσή σου. Ανοίγεις το email και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις εξασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις ποτέ κάτι που σε ενδιαφέρει.

Γιατί είναι δωρεάν το Club Επικοινωνίας;

Γιατί, πέραν τις γυμναστικής, ένας από τους βασικούς λόγους που πηγαίνουμε γυμναστήριο είναι για να γνωρίσουμε άλλους ανθρώπους, να ξεσκάσουμε, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να γίνουμε μέλη αυτής της κοινότητας. Το Club Επικοινωνίας είναι ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Σε φέρνει πιο κοντά στο γυμναστήριο σου και στην κοινότητά του. Έτσι, το θεωρούμε σαν βασική μας υπηρεσία και το προσφέρουμε δωρεάν σε όσους ενδιαφέρονται να μπουν στην παρέα μας.

Τι έχω να κερδίσω από το Club Επικοινωνίας;

 • ΔΩΡΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: Το πρώτο email από το Club Επικοινωνίας είναι γεμάτο δώρα! Διάλεξε όποιο δώρο σου αρέσει και κάντο δικό σου.
 • ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Το email της Δευτέρας φέρνει συναρπαστικές εκπτώσεις στις υπηρεσίες του γυμναστηρίου, αποκλειστικά για τα μέλη του Club Επικοινωνίας.
 • ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το email που λαμβάνεις Τρίτη έως Παρασκευή περιέχει μια σύντομη συμβουλή υγείας, fitness, ομορφιάς, δίαιτας, διατροφής ή ευεξίας.
 • ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ TOP: Το Club Επικοινωνίας επιστρέφει στους TOP μέρος των χρημάτων που πλήρωσαν για την αγορά της ετήσιας συνδρομής τους online. Μάθε πώς να γίνεις TOP εδώ.
 • DEALS: Τα μέλη του Club Επικοινωνίας έχουν αποκλειστική πρόσβαση στα Deals του γυμναστηρίου. Τέρμα οι μεσάζοντες. Εσύ επωφελείσαι όλη την έκπτωση.
 • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ CONNECT: Και φυσικά μια φιλόξενη κοινότητα χρειάζεται το δικό της κοινωνικό δίκτυο. Το Connect είναι ένα υπερσύγχρονο κοινωνικό δίκτυο για τα μέλη του Club Επικοινωνίας.
 • ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ: Προσθέτουμε διαρκώς καινούργιες υπηρεσίες που αμέσως τίθενται στη διάθεση σου εφόσον παραμένεις μέλος του Club Επικοινωνίας. Έλα πιο κοντά στην παρέα μας. Μπες στο Club Επικοινωνίας τώρα πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα του γυμναστηρίου ή στη σελίδα της περιοχής σου.

Πώς γίνομαι μέλος του Club Επικοινωνίας;

Απλά πήγαινε στην κεντρική μας σελίδα και διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει. Εκεί συμπλήρωσε τη φόρμα που θα δεις και κλίκαρε ‘Στείλτε το δώρο μου’. Σε λίγο θα λάβεις ένα email από εμάς για να επιβεβαιώσεις την εγγραφή σου στο Club Επικοινωνίας και να διαλέξεις το δώρο σου. Το γυμναστήριο έχει δικαίωμα να ελέγξει και να αρνηθεί εκδήλωση ενδιαφέροντος. Αν δεν έχει επιλεγεί ακόμα γυμναστήριο στην περιοχή που γράφτηκες, τότε θα λάβεις το δώρο σου μόλις επιλεγεί το κορυφαίο γυμναστήριο για αυτή την περιοχή.

Είναι ασφαλές το email μου;

Μπες στο Club Επικοινωνίας με απόλυτη σιγουριά. Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας. Ο σεβασμός και η προστασία του είναι για μας δέσμευση. Για να εκπληρώσουμε με τη μέγιστη συνέπεια αυτή μας τη δέσμευση και να εξασφαλίσουμε το προσωπικό σου απόρρητο και τα εισερχόμενα μηνύματά του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου από ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία, έχουμε αναθέσει σε εξειδικευμένη αμερικάνικη εταιρεία την διαχείριση και αποστολή των email του Club Επικοινωνίας.

Τι σημαίνει αυτό για μένα;

 • Θα σου στέλνουμε email μόνο αν μας δώσεις προσωπικά την άδεια (με την εγγραφή σου στο Club Επικοινωνίας).
 • Θα σου στέλνουμε μόνο email που θα σχετίζονται με το αντικείμενο και τον σκοπό που έχεις γραφτεί.
 • Θα τηρηθούν οι κανόνες περί ανεπιθύμητων email (anti-spam), η σχετική νομοθεσία CAN-SPAM και τα EU Safe Harbor Principles.
 • Θα σε ενημερώνουμε για την επιλογή του TOP γυμναστηρίου της περιοχής που έχεις γραφτεί.
 • Θα μπορείς να διαγραφείς από το Club Επικοινωνίας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις με ένα κλικ!

Μπορώ να διαγραφώ από το Club Επικοινωνίας;

Στο τέλος του κάθε email που λαμβάνεις από το Club Επικοινωνίας υπάρχει ένα link που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής. Κάνεις κλικ στο link αυτό και σε πάει στην σελίδα διαχείρισης της εγγραφής σου. Εκεί, απλά κλίκαρε το κουμπί ‘Διαγραφή’ και αυτομάτως έχεις ακυρώσει την εγγραφή σου στο Club Επικοινωνίας. Μέσα σε λίγες μέρες θα σταματήσεις να λαμβάνεις email από το Club Επικοινωνίας.

03

ΔΩΡΑ
ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Τι είναι τα δώρα γνωριμίας;

Είναι διάφορες υπηρεσίες του γυμναστηρίου που σου προσφέρονται εντελώς δωρεάν χωρίς καμία υποχρέωση για σένα. Στόχος του γυμναστηρίου είναι να σου δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν κάτι που θα ήθελες. Μπορείς να διαλέξεις από υπηρεσίες όπως γυμναστική, διατροφή, αδυνάτισμα, ομορφιά, personal training, κομμωτήριο, κλπ. Τα δώρα γνωριμίας είναι αυστηρώς προσωπικά, δικαιούσαι μόνο ένα δώρο και πρέπει να το χρησιμοποιήσεις μέσα σε 30 μέρες. Δες τα δώρα γνωριμίας που προσφέρει το κάθε γυμναστήριο πηγαίνοντας στην κεντρική του σελίδα.

Αλήθεια, μπορώ να διαλέξω όποιο δώρο γνωριμίας θέλω;

Φυσικά! Μπορείς να διαλέξεις όποιο δώρο σου αρέσει και να το κάνεις δικό σου. Μόλις μπεις στο Club Επικοινωνίας θα λάβεις ένα email για να πας στην συγκεκριμένη σελίδα όπου μπορείς να δεις πιο αναλυτικά τα δώρα γνωριμίας και να πάρεις αυτό που σε ενδιαφέρει.

Αν δεν έχει επιλεγεί ακόμα γυμναστήριο στην περιοχή που γράφτηκες, τότε θα λάβεις το δώρο σου μόλις επιλεγεί το κορυφαίο γυμναστήριο για αυτή την περιοχή (ακόμα και αν τελικά επιλέξουμε διαφορετικό γυμναστήριο από αυτό που εσύ πρότεινες). Σε ευχαριστούμε για την βοήθεια!

04

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τι είναι οι ημερήσιες συμβουλές;

Είναι συμβουλές υγείας, fitness, ομορφιάς, δίαιτας, διατροφής και ευεξίας, σχεδιασμένες για να σε καθοδηγήσουν και να σε βοηθήσουν να έχεις γρήγορα αποτελέσματα. Για κάθε θέμα, εξειδικευμένοι συνεργάτες των Top Greek Gyms ερευνούν την παγκόσμια βιβλιογραφία και συλλέγουν τις πιο επίκαιρες συμβουλές για σένα.

Πώς τις λαμβάνω;

Το email που λαμβάνεις Τρίτη έως Παρασκευή περιέχει μια σύντομη συμβουλή υγείας, fitness, ομορφιάς, δίαιτας, διατροφής ή ευεξίας.

Παράδειγμα:

Σπεύδε βραδέως!

Έχεις ακούσει την ιστορία του Αισώπου για την χελώνα και τον λαγό; Η χελώνα πηγαίνοντας αργά αλλά σταθερά κέρδισε τον αγώνα. Πηγαίνοντάς αργά και σταθερά όταν γυμνάζεσαι έχει επίσης σαν αποτέλεσμα να καίγονται περισσότερες θερμίδες μακροπρόθεσμα…

Αν σε ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη συμβουλή, μπορείς να την κλικάρεις για να πας στο blog μας και να διαβάσεις όλο το άρθρο. Προσοχή όμως! Πριν ξεκινήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή ακολουθήσεις οποιαδήποτε συμβουλή, να συμβουλευτείς πρώτα τον γιατρό σου. Δεν είναι όλα τα προγράμματα και οι συμβουλές κατάλληλες για σένα.

05

DEALS

Γιατί Deals;

Γιατί ποιος δεν θέλει να κερδίσει; Όλοι θέλουμε τις καλύτερες τιμές για οτιδήποτε αγοράζουμε. Γι’ αυτό λοιπόν φροντίζουμε ώστε όλα τα μέλη του Club Επικοινωνίας να είναι ενημερωμένα για όλες τις προσφορές μας και να μπορούν να διαλέξουν αυτές που τους ταιριάζουν καλύτερα. Και φυσικά, με τα Deals δεν υπάρχουν μεσάζοντες. Το γυμναστήριο σου προσφέρει απευθείας το Κουπόνι και έτσι όλη η έκπτωση περνάει σε σένα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις το email σου έγκαιρα για να προλάβεις να αγοράσεις το Κουπόνι όσο η προσφορά είναι ενεργή.

Πώς λειτουργούν;

Κάθε Δευτέρα λαμβάνεις ένα email με τις προσφορές της εβδομάδας από το γυμναστήριό σου. Αν δεις κάτι που σε ενδιαφέρει, κλικάρεις και πας στη σελίδα της προσφοράς για να δεις περισσότερες πληροφορίες και να αγοράσεις το Κουπόνι. Φυσικά, η κάθε προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και μετά δεν είναι διαθέσιμη, γι’ αυτό πρέπει να προλάβεις. Στόχος του γυμναστηρίου είναι κάθε εβδομάδα να δώσει την δυνατότητα στα μέλη του να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Επειδή όμως οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, αναγκαστικά οι θέσεις ανά προσφορά είναι περιορισμένες.

Επίσης, η προσφορά μπορεί να ακυρωθεί από το γυμναστήριο, αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις. Γι’ αυτό όταν δεις μια προσφορά που σε ενδιαφέρει, αγόρασέ την αμέσως και πρότεινέ την και στους φίλους σου για να την εξασφαλίσεις.

Πώς μπορώ να αγοράσω μία προσφορά;

Απλά πατώντας το κουμπί ‘Αγόρασέ το’ πριν λήξει η προσφορά και ολοκληρώνοντας την διαδικασία πληρωμής. Αμέσως θα λάβεις με email το Κουπόνι σου. Η επίσημη απόδειξη θα σου δοθεί στο γυμναστήριο με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και το κλείσιμο της συναλλαγής.

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις το Κουπόνι στον λογαριασμό σου. Για να μπεις στο λογαριασμό σου, πήγαινε στον ιστότοπο του γυμναστηρίου από το οποίο αγόρασες το Κουπόνι, κλίκαρε τον σύνδεσμο Deals δίπλα στο όνομα του γυμναστηρίου και εκεί χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο ‘Είσοδος’, βάλε το username και το password που έχεις δημιουργήσει. Θα βρεις τα Κουπόνια σου κλικάροντας στο όνομά σου και πηγαίνοντας στο λογαριασμό σου.

Πώς μπορώ να κάνω δώρο μία προσφορά;

Μπορείς να κάνεις δώρο μια προσφορά κλικάροντας το κουμπί ‘Αγόρασέ το για έναν φίλο σου!’ και ολοκληρώνοντας την διαδικασία πληρωμής. Θα πρέπει να προσθέσεις το όνομα του παραλήπτη στη σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας επειδή τα Κουπόνια είναι ονομαστικά. Αν έχεις επιλέξει ‘Πληρωμή στο γυμναστήριο’, το Κουπόνι δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι να το εξοφλήσεις. Αν το πληρώσεις μέσω κάρτας, τότε θα λάβεις αμέσως το Κουπόνι με email και μπορείς να το προωθήσεις στο φίλο σου ή να το εκτυπώσεις και να του το δώσεις ο ίδιος. Φυσικά μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις τα Κουπόνια που έχεις αγοράσει στο λογαριασμό σου.

Πώς μπορώ να προτείνω μία προσφορά στους φίλους μου;

Δες παρακάτω στο Σύστησε και κέρδισε.

Μπορώ να κλείσω τον λογαριασμό μου στα Deals;

Μπορείς να κλείσεις τον λογαριασμό σου οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις. Τα Deals και το Connect του γυμναστηρίου σου είναι ένας κοινός λογαριασμός. Κλείνοντας τον λογαριασμό σου θα διαγραφεί ο Κουμπαράς σου μαζί με ό,τι χρήματα περιέχει, καθώς και όλα τα περιεχόμενα του λογαριασμού σου τόσο στα Deals όσο και στο κοινωνικό δίκτυο Connect. Προσοχή όμως! Δεν κρατάμε αντίγραφα και αν αλλάξεις γνώμη δεν θα μπορούμε να ανακτήσουμε τον λογαριασμό σου ούτε τα περιεχόμενά του.

06

ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το Κουπόνι μου;

Αμέσως! Συνήθως έχεις περιθώριο 30 ημερών να πας στο γυμναστήριο και να το χρησιμοποιήσεις. Αν η προσφορά έχει διαφορετική ημερομηνία λήξης, τότε αυτή αναγράφεται στα ‘Ψιλά Γράμματα’.

Μπορώ να επιστρέψω ένα Κουπόνι;

Ναι, μέσα σε 14 ημέρες από την αγορά του, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο όπου και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου. Μετά την παρέλευση 14 ημερών, επιστροφές γίνονται μόνο κατόπιν ειδικής συμφωνίας με το γυμναστήριο. Μέσα σε λογικά πλαίσια, το γυμναστήριο θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε εξυπηρετήσει.

Πώς χρησιμοποιώ το Κουπόνι μου;

Θα λάβεις με email το Κουπόνι σου αμέσως μόλις το αγοράσεις. Αν το έχεις εξοφλήσει μέσω PayPal, τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αμέσως. Αν έχεις επιλέξει ‘Πληρωμή στο γυμναστήριο’, θα πρέπει να πας στο γυμναστήριο να το εξοφλήσεις μέσα σε 24 ώρες ούτως ώστε το Κουπόνι να γίνει διαθέσιμο για να το χρησιμοποιήσεις. Και στις δύο περιπτώσεις, θα χρειαστεί ή να εκτυπώσεις το Κουπόνι και να το φέρεις μαζί σου στο γυμναστήριο ή να έχεις τον αριθμό του για να το βρει το γυμναστήριο. Να θυμάσαι ότι τα Κουπόνια είναι ονομαστικά και μπορεί το γυμναστήριο να σου ζητήσει ταυτότητα ή κάρτα μέλους για να βεβαιωθεί ότι είσαι ο κάτοχός τους.

Αν χάσεις το email με το Κουπόνι σου, μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις τα Κουπόνια σου στον λογαριασμό σου. Για να μπεις στο λογαριασμό σου, πήγαινε στον ιστότοπο του γυμναστηρίου από το οποίο αγόρασες το Κουπόνι, κλίκαρε το σύνδεσμο Deals δίπλα στο όνομα του γυμναστηρίου και εκεί χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο ‘Είσοδος’, βάλε το username και το password που έχεις δημιουργήσει. Θα βρεις τα Κουπόνια σου κλικάροντας στο όνομά σου και πηγαίνοντας στο λογαριασμό σου.

Μπορώ να συνδυάσω το Κουπόνι μου με άλλες προσφορές;

Συνήθως όχι, εκτός και αν αυτό επιτρέπεται στα ‘Ψιλά Γράμματα’ της προσφοράς.

Τι κάνω αν έχω πρόβλημα με ένα Κουπόνι;

Απευθύνσου στο γυμναστήριο από το οποίο αγόρασες το Κουπόνι. Το γυμναστήριο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη συναλλαγή. Μέσα σε λογικά πλαίσια, το γυμναστήριο θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε εξυπηρετήσει.

07

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Τι τρόποι πληρωμής υπάρχουν;

Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Κουπόνια που αναγράφουν ‘Πληρωμή στο Γυμναστήριο’ πρέπει να εξοφληθούν στο γυμναστήριο εντός 24 ωρών, αλλιώς θα θεωρούνται άκυρα και θα διαγράφονται με το κλείσιμο της προσφοράς.

Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal. Το PayPal (θυγατρική του eBay) είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο για την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών και το σύστημά του επιτρέπει στους καταναλωτές να πληρώσουν χωρίς να δώσουν τα στοιχεία της κάρτας τους στον έμπορο. Για την δική σου ασφάλεια λοιπόν, μόνο το PayPal διαχειρίζεται την πληρωμή και γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σου. Η όλη συναλλαγή γίνεται μέσα από κρυπτογραφημένες σελίδες του PayPal για να μην μπορεί κανένας να υποκλέψει τα οικονομικά σου στοιχεία. Εμείς δεν χειριζόμαστε την πληρωμή στην ιστοσελίδα μας, δεν βλέπουμε και δεν κρατάμε στοιχεία πιστωτικών καρτών και το γυμναστήριο παραλαμβάνει τα χρήματα απευθείας από το PayPal χωρίς να γνωρίζει ή να έχει καμία πρόσβαση στους αριθμούς καρτών σου.

Τι γίνεται μετά την πληρωμή;

Αν έχεις πληρώσει μέσω PayPal, μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης της πληρωμής σου από το PayPal και ένα email από το γυμναστήριο που θα περιέχει όλες τις πληροφορίες για την εκτύπωση και την εξαργύρωση του Κουπονιού.

Αν έχεις επιλέξει ‘Πληρωμή στο γυμναστήριο’, μέσα σε λίγα λεπτά έρχεται email από το γυμναστήριο που θα περιέχει όλες τις πληροφορίες για την εκτύπωση και την εξόφληση του Κουπονιού στο γυμναστήριο εντός 24 ωρών. Να θυμάσαι όμως ότι υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Κουπόνια που αναγράφουν ‘Πληρωμή στο γυμναστήριο’ και δεν εξοφλούνται στο γυμναστήριο έγκαιρα θα θεωρούνται άκυρα και μόλις κλείσει η προσφορά θα διαγράφονται από το λογαριασμό σου.

Μπορώ να ακυρώσω;

Μπορείς να υπαναχωρήσεις αναιτιολογήτως μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες μετά την αγορά ενός Κουπονιού. Επικοινώνησε με το γυμναστήριο για να κάνει την ακύρωση και να σου επιστρέψει τα χρήματά σου. Ακυρώσεις μετά το πέρας 14 ημερών από την αγορά του Κουπονιού γίνονται μόνο κατόπιν ειδικής συμφωνίας με το γυμναστήριο.

Είναι ασφαλές;

Απολύτως! Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal. Το PayPal (θυγατρική του eBay) είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο για την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών και το σύστημά του επιτρέπει στους καταναλωτές να πληρώσουν χωρίς να δώσουν τα στοιχεία της κάρτας τους στον έμπορο. Μόνο το PayPal διαχειρίζεται την πληρωμή και γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σου. Η όλη συναλλαγή γίνεται μέσα από κρυπτογραφημένες σελίδες του PayPal για να μην μπορεί κανένας να υποκλέψει τα οικονομικά σου στοιχεία. Εμείς δεν χειριζόμαστε την πληρωμή στον δικτυακό τόπο, δεν βλέπουμε και δεν αποθηκεύουμε πληροφορίες πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και το γυμναστήριο παραλαμβάνει τα χρήματα από το PayPal χωρίς να γνωρίζει ή να έχει καμία πρόσβαση στους αριθμούς καρτών των πελατών του.

Από ποιον αγοράζω το Κουπόνι;

Αγοράζεις απευθείας από το γυμναστήριο χωρίς μεσάζοντες και έτσι κερδίζεις το 100% της έκπτωσης! Είναι συναλλαγές μεταξύ εσένα και του συγκεκριμένου γυμναστηρίου για τις οποίες αποκλειστική ευθύνη φέρει μόνο το γυμναστήριο. Θα βρεις τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης με την οποία συναλλάσσεσαι στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας του Κουπονιού, κλικάροντας στον σύνδεσμο ‘Επικοινωνία’. Το γυμναστήριο – και όχι η TWMP – είναι ο πωλητής των Κουπονιών και αποκλειστικά υπεύθυνο: για τους όρους και προϋποθέσεις (περιγραφή, ψιλά γράμματα, ημερομηνία λήξης, κλπ.) της προσφοράς, για το Κουπόνι, για την είσπραξη χρημάτων και έκδοση απόδειξης, για την εξαργύρωση του Κουπονιού, για την παροχή των προϊόντων/υπηρεσιών του Κουπονιού και για τα ίδια τα προϊόντα/υπηρεσίες του Κουπονιού αλλά και για όλες εν γένει τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη, για οποιονδήποτε λόγο, την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, Κουπόνια τρίτων, κλπ. Ούτε το γυμναστήριο ούτε η TWMP ευθύνονται για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους.

08

ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

Τι είναι ο Κουμπαράς;

Όταν είσαι TOP, αυτόματα συμμετέχεις στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα επιστροφής μέρους των χρημάτων που πλήρωσες για την online αγορά της ετήσιας συνδρομής σου TOP. Επίσης, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα Σύστησε και Κέρδισε και να κερδίσει συστήνοντας προσφορές σε φίλους του που δεν έχουν ακόμα ανοίξει λογαριασμό. Τα κέρδη σου εμφανίζονται στο λογαριασμό σου μέσα στον Κουμπαρά σου και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε αγορές από το App Store και για να αγοράζεις άλλα Deals φθηνότερα. Μπορείς να δεις πόσα χρήματα έχεις στον Κουμπαρά σου μπαίνοντας στην σελίδα ‘Ο Λογαριασμός μου’ στα Deals. Ο Κουμπαράς σου, μαζί με ό,τι χρήματα περιέχει, διαγράφεται με το κλείσιμο του λογαριασμού σου στα Deals.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Κουμπαρά μου;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα που συγκεντρώνονται στον Κουμπαρά σου για αγορές από το App Store αλλά και για να ρίξεις την τιμή σε οποιαδήποτε προσφορά του γυμναστηρίου. Στο τελευταίο βήμα της σελίδας πληρωμής μπορείς να επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις χρήματα από τον Κουμπαρά σου. Τα χρήματα που απομένουν φυλάσσονται στον Κουμπαρά σου μέσα στο λογαριασμό σου και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε επόμενες αγορές Κουπονιών. Το γυμναστήριο μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα/υπηρεσίες του που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, από ποια Κουπόνια μπορείς να λάβεις επιστροφή χρημάτων, και ποια Κουπόνια μπορείς να αγοράσεις με συμμετοχή χρημάτων από τον Κουμπαρά σου. Κάτω από κάθε προσφορά υπάρχει ένα κουμπί που γράφει ‘Συμμετοχή Κουμπαρά:_€’ που σε ενημερώνει για το πόσα χρήματα μπορείς να συνεισφέρεις από τον Κουμπαρά σου για την αγορά της συγκεκριμένης προσφοράς.

Πώς μπορώ να αποκτήσω κάτι μόνο με τον Κουμπαρά μου;

Το App Store σου δίνει την δυνατότητα να αποκτήσεις υπηρεσίες του γυμναστηρίου πληρώνοντας ΜΟΝΟ με τον Κουμπαρά σου! Απόκτησε οποιοδήποτε App από το App Store διαλέγοντάς το και όταν φτάσεις στο τελευταίο βήμα της σελίδας πληρωμής, επέλεξε να χρησιμοποιήσεις χρήματα από τον Κουμπαρά σου για να το πληρώσεις.

09

ΣΥΣΤΗΣΕ
ΚΑΙ
ΚΕΡΔΙΣΕ

Μπορώ να συστήσω σε φίλους και να κερδίσω;

Στα Deals, κάτω από κάθε προσφορά θα βρεις το κουμπί ‘Σύστησε και κέρδισε!’. Εκεί θα δεις τι κέρδη δίνει η συγκεκριμένη προσφορά. Χρησιμοποίησε αυτό το κουμπί για να συστήσεις την προσφορά σε φίλους σου και να κερδίσεις με κάθε αγορά Κουπονιού από νέο χρήστη. Για να συμμετέχεις στο πρόγραμμα ‘Σύστησε και κέρδισε!’ πρέπει να έχεις λογαριασμό Deals ώστε να μπορούμε να τηρήσουμε αρχείο συναλλαγών και Κουμπαρά. Η συμμετοχή σου στο ‘Σύστησε και κέρδισε!’ παύει αυτόματα και ο Κουμπαράς σου, με ό,τι χρήματα περιέχει, διαγράφεται με το κλείσιμο του λογαριασμού σου στα Deals.

Πώς συστήνω μια προσφορά σε φίλους;

Στα Deals, κάτω από κάθε προσφορά θα βρεις το κουμπί ‘Σύστησε και κέρδισε!’. Χρησιμοποίησέ το για να συστήσεις την προσφορά σε φίλους σου μέσω Twitter, Facebook, Email, κλπ.

Σύστησα μια προσφορά σε φίλους; Τι γίνεται τώρα;

Αν o φίλος σου είναι νέος χρήστης και κάνει την εγγραφή του και την αγορά του μέσα σε 72 ώρες από την στιγμή που θα κλικάρει πάνω στον σχετικό σύνδεσμο που θα του στείλεις, θα σου στείλουμε ένα email που θα σε ενημερώνει ότι κέρδισες. Τα χρήματα που κέρδισες από αυτή την αγορά θα μπουν στον Κουμπαρά σου σε 14 ημέρες, εφόσον το άτομο που σύστησες δεν κάνει ακύρωση της αγοράς του μέσα σ’ αυτό στο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποίησε ό,τι έχεις κερδίσει στις επόμενες αγορές σου.

Πόσες συστάσεις μπορώ να κάνω;

Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Έχω λάβει email σύστασης από πολλά άτομα. Ποιος θα κερδίσει;

Η κάθε σύσταση που λαμβάνεις περιέχει ένα σύνδεσμο (link) που σε οδηγεί στη προσφορά και που συνδέεται με αυτόν που σου προτείνει την προσφορά. Μόνο το άτομο του οποίου τον σύνδεσμο επέλεξες να κλικάρεις πριν αγοράσεις το Κουπόνι θα κερδίσει.

10

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Τι είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης;

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης επιστρέφει στα μέλη του Γυμναστηρίου που αγόρασαν ετήσια συνδρομή online (TOP) μέρος των χρημάτων που πλήρωσαν για την ετήσια συνδρομή τους! Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης απαιτεί άνοιγμα λογαριασμού Deals για την τήρηση αρχείου συναλλαγών και επιστροφής χρημάτων. Τα χρήματα της επιστροφής πιστώνονται στον Κουμπαρά σου μέσα στο λογαριασμό σου στα Deals και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για αγορές από το App Store και για να αγοράσεις άλλα Κουπόνια φθηνότερα. Η συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης παύει αυτόματα με το κλείσιμο του λογαριασμού σου στα Deals. Το γυμναστήριο μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα/υπηρεσίες του που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, από ποια Κουπόνια μπορείς να λάβεις επιστροφή χρημάτων, και ποια Κουπόνια μπορείς να αγοράσεις με συμμετοχή χρημάτων από τον Κουμπαρά σου. Για πολλαπλά κέρδη γίνε TOP τώρα!

Πώς μπορώ να ενταχθώ στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης;

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος: Να γίνεις TOP! Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης έχει μοναδικό του στόχο να επιβραβεύσει αυτούς που θέλουν να κάνουν την γυμναστική τρόπο ζωής προσφέροντας τους πιο προσιτές τιμές.

11

ΓΙΝΕ
TOP

Ποιοι είναι TOP;

TOP είναι τα μέλη του γυμναστηρίου που έχουν αγοράσει online ετήσια συνδρομή. Δηλαδή αυτοί που έχουν ήδη κάνει ή θέλουν να κάνουν την γυμναστική τρόπο ζωής και την φροντίδα τους εαυτού τους προτεραιότητα.

Πώς μπορώ να γίνω TOP;

Πήγαινε στον ιστότοπο του γυμναστηρίου σου και κλίκαρε το σύνδεσμο Deals δίπλα στο όνομα του γυμναστηρίου. Θα σε πάει στην ιστοσελίδα Deals και εκεί αγόρασε μία από τις ετήσιες συνδρομές TOP για να γίνεις ΤΟΡ αποκτώντας όλα τα οφέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης.

Τι κερδίζω όταν γίνω TOP;

Αμέσως με την αγορά της ετήσιας συνδρομής σου online, θα σου επιστρέψουμε μέρος των χρημάτων που πλήρωσες στον Κουμπαρά σου και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για αγορές από το App Store και για να αγοράζεις άλλα Κουπόνια φθηνότερα. Έτσι, τα πάντα θα είναι φθηνότερα για σένα. Ενώ τα άλλα μέλη αγοράζουν τα Κουπόνια με την standard έκπτωση που προσφέρουν, εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Κουμπαρά σου για να ρίξεις και άλλο τις τιμές! Και όχι μόνο. Επιπλέον θα λαμβάνεις τις εβδομαδιαίες προσφορές του γυμναστηρίου νωρίτερα από τα άλλα μέλη για να μη χάνεις ποτέ τις προσφορές που σου αρέσουν.

12

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ
ΔΙΚΤΥΟ
CONNECT

Τι είναι το Connect;

Είναι το κοινωνικό δίκτυο του γυμναστηρίου σου! Και είναι φτιαγμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να βοηθήσει τα μέλη του να γνωριστούν και να κρατάνε επαφή μεταξύ τους. Μια πραγματική κοινότητα που σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς και να γνωρίσεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα που ζουν κοντά σου και πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο με σένα.

Πώς μπορώ να μπω στο Connect;

Η χρήση του Connect απαιτεί άνοιγμα λογαριασμού στον ιστότοπο του γυμναστηρίου σου. Ανοίγοντας λογαριασμό στο Connect αυτόματα αποκτάς λογαριασμό και στα Deals με το ίδιο username και κωδικό πρόσβασης. Αν είσαι μέλος του Club Επικοινωνίας ή μέλος του γυμναστηρίου, κλίκαρε εδώ για να μπεις στο κοινωνικό δίκτυο Connect του γυμναστηρίου σου.

Μπορώ να κλείσω το λογαριασμό μου στο Connect;

Μπορείς να κλείσεις τον λογαριασμό σου οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις. Το Connect και τα Deals του γυμναστηρίου σου είναι ένας κοινός λογαριασμός. Κλείνοντας τον λογαριασμό σου θα διαγραφούν όλα τα περιεχόμενά του τόσο στο Connect όσο και στα Deals. Προσοχή όμως! Δεν κρατάμε αντίγραφα και αν αλλάξεις γνώμη δεν θα μπορούμε να ανακτήσουμε τον λογαριασμό σου ούτε τα περιεχόμενά του.