ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TOPGREEKGYMS.GR

Παρέχουμε πληροφορίες σε δικαστικές, αστυνομικές και λοιπές αρχές κατόπιν κλήτευσης ή δικαστικής εντολής από αρμόδια δικαιοδοσία, ή κατόπιν άλλου νομίμου αιτήματος, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

Σύμφωνα με τους νόμους των ΗΠΑ και συγκεκριμένα τα αρμόδια δικαστήρια της επαρχίας Hillsborough της Φλόριντα, θα διατηρήσουμε πληροφορίες χρήστη μόνο εάν πρώτα μας διατάξει αρμόδιο δικαστήριο να το πράξουμε, ή κατόπιν επίσημου αιτήματος από αρχή των ΗΠΑ ή οποιασδήποτε πολιτείας της (18 U.S.C. § 2703(f)).

Η έδρα μας βρίσκεται στην Φλόριντα των ΗΠΑ και ανταποκρινόμαστε μόνο κατόπιν νομίμου αιτήματος σύμφωνου με τον Αμερικάνικο Νόμο. Δεχόμαστε νόμιμα αιτήματα από αρχές μέσω email ή συστημένου ταχυδρομείου. Αποδοχή νομίμων αιτημάτων με αυτούς τους τρόπους είναι για διευκόλυνση των αρχών μόνο και δεν συνεπάγεται ότι παραιτούμαστε από ενστάσεις, περιλαμβανομένων της έλλειψης δικαιοδοσίας ή ακατάλληλης κοινοποίησης. Όλα τα αιτήματα για πληροφορίες πρέπει να είναι στενά συνδεδεμένα με συγκεκριμένο χρήστη και URL, να περιέχουν λεπτομέρειες για τις ακριβείς πληροφορίες που ζητούνται και την σχέση τους με την έρευνα που διεξάγει η αρχή και να συνοδεύονται από δικαστική εντολή σε περίπτωση που ζητούν απαγόρευση κοινοποίησης του χρήστη.

Όλες οι επικοινωνίες από αρχές προς εμάς πρέπει να είναι σε επίσημα επιστολόχαρτα. Μόνο email από domains των αρχών θα γίνονται αποδεκτά και αιτήματα κάθε είδους θα πρέπει να προέρχονται από κρατικές αρχές. Όλα τα άλλα αιτήματα θα παραβλέπονται. Δεν δίνουμε πληροφορίες σε αιτήματα που αφορούν αστικές διαμάχες, σύμφωνα με τον 18 U.S.C. § 2701 et seq.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε αποζημίωση για το κόστος ανταπόκρισης σε αιτήματα αρχών ανά χρήστη με βάση τα επιτρεπόμενα από τον νόμο όρια. Μπορεί επίσης να επιβάλουμε επιπλέον χρεώσεις σε περιπτώσεις ασυνήθιστων ή χρονοβόρων αιτημάτων.

Επικοινωνούμε κύρια μέσω email, γι’ αυτό παρακαλούμε να περιλαμβάνετε το email σας (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σε όλες τις επικοινωνίες προς εμάς. Οι αρχές μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Διεύθυνση: Top Web Marketing Platforms LLC

Attn. Law Enforcement Requests

3959 Van Dyke Road, Suite 311

Lutz, FL 33558, USA