ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΤΟ WEBSITE ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ WEBSITE, ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ WEBSITE Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ.

Εισαγωγή

Ευχαριστούμε που επισκέφθηκες την ιστοσελίδα www.topgreekgyms.gr (Website) που ανήκει στην εταιρεία Top Web Marketing Platforms LLC (TWMP) που εδρεύει στην πολιτεία Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) και έχει διεύθυνση 3959 Van Dyke Road, Suite 311, Lutz, Florida 33558, USA. (Owner, εμείς, μας, εμάς).

Πριν χρησιμοποιήσεις το Website, παρακαλούμε διάβασε προσεκτικά την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (Πολιτική Απορρήτου) σύμφωνα με το Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 2016/679ΕΕ (Κανονισμός, GDPR).

Ο Owner, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, σε ενημερώνει για τον τρόπο της συλλογής και επεξεργασίας των σχετικών με σένα πληροφοριών.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ΠΔ) είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

Η προστασία των ΠΔ σου είναι πολύ σημαντική για τον Owner, ο οποίος λαμβάνει μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή όταν επισκέπτεσαι το Website.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη σου στο Website μας και σε ενημερώνουμε για το πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχεις οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα σου, τον αριθμό του κινητού σου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου, αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες αυτές με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Πολιτικής Απορρήτου, καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες.

Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης του Website, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Website απευθύνονται προς ένα γενικό κοινό, δεν στοχεύουν σε παιδιά και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας ΠΔ από φυσικά πρόσωπα ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Η παρούσα Πολιτική μας αφορά την προστασία των ΠΔ των επισκεπτών του Website μας, καθώς και των χρηστών (Χρήστης, εσύ, σου, σας) των υπηρεσιών που προσφέρουμε μέσα από αυτό.

Συλλογή ΠΔ και Νομική Βάση Επεξεργασίας

Όταν επισκέπτεσαι το Website, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα που σχετίζονται με σένα. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να σε αναγνωρίζουν προσωπικά. Άλλα δεδομένα όμως, που δεν περιέχουν πληροφορίες που σε αναγνωρίζουν προσωπικά, ενδέχεται παρ' όλα αυτά να συνδυάζονται με προσωπικές πληροφορίες που αποθηκεύουμε σχετικά με σένα.

Ενδεικτικά ΠΔ που ενδέχεται να επεξεργασθούμε:
  • Δεδομένα σχετικά με την χρήση του ιστοτόπου και των υπηρεσιών μας (Δεδομένα Χρήσης). Τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τη γεωγραφική θέση, τη συσκευή, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, την ανάλυση οθόνης, τις ρυθμίσεις, την πηγή παραπομπής, τη διάρκεια της επίσκεψης, τις προβολές σελίδων, τις διαδρομές πλοήγησης, το ιστορικό αναζήτησης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, συχνότητα και τρόπους χρήσης των σελίδων μας. Η πηγή των Δεδομένων Χρήσης είναι τα cookies, Google Analytics, Google ReCAPTCHA, Alexa.com, Google Search, Google AdWords, Google Remarketing, YouTube video, Facebook Pixel Page View, Facebook Pixel general Event, AdRoll, DoubleClick, κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερώσου από την Πολιτική Cookies. Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης μπορούν να υποστούν επεξεργασία για σκοπούς ανάλυσης της χρήσης του Website μας και των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς σκοπούς. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι το έννομο συμφέρον μας, δηλαδή, η παρακολούθηση της λειτουργίας του Website για την βελτίωση των διαδικτυακών υπηρεσιών μας.
  • Δεδομένα από πληροφορίες που περιέχονται σε οποιοδήποτε αίτημα πληροφοριών ή ερώτημα που μας υποβάλλεις μέσα από φόρμες επικοινωνίας ή με αποστολή email, τηλεφωνικής επικοινωνίας ή δια ζώσης (Δεδομένα Αιτημάτων). Τα Δεδομένα Αιτημάτων ενδέχεται να περιλαμβάνουν τo όνομά σου, τη διεύθυνση email σου, τηλέφωνο επικοινωνίας ή/και όποια άλλα στοιχεία μας έδωσες για τη διεκπεραίωση του αιτήματός σου. Τα Δεδομένα Αιτημάτων μπορεί να υποβληθούν σε επεξεργασία με σκοπό την απάντηση του αιτήματός σου, την εξυπηρέτησή σου ή/και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Νομική βάση αυτής της επεξεργασίας αποτελεί το έννομο συμφέρον σου, δηλαδή η πλήρης και ικανοποιητική απάντηση στο αίτημά σου.
  • Δεδομένα σου τα οποία συλλέγουμε από τις κριτικές που υποβάλλεις στο Website (Δεδομένα Κριτικών). Τα Δεδομένα Κριτικών μπορεί να περιλαμβάνουν το πραγματικό σου όνομα, email, τίτλο, αξιολόγηση, κείμενο κριτικής ή/και όποια άλλα στοιχεία μας έδωσες κατά την υποβολή της κριτικής σου. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε ότι είσαι ή ήσουν πελάτης μας πριν τη δημοσίευση της κριτικής σου. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σου κατά την υποβολή της κριτικής σου στο Website για δημοσίευσή της. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων σoυ στη φόρμα για την υποβολή κριτικής πρέπει να βεβαιώσεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχτεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
  • Δεδομένα εγγραφών στο Website (Δεδομένα Εγγραφών). Τα Δεδομένα Εγγραφών ενδέχεται να περιλαμβάνουν το όνομα, επώνυμο, τη διεύθυνσή σου, το email σου, τον αριθμό του κινητού σου ή/και όποια άλλα στοιχεία μας έδωσες κατά την εγγραφή σου σε υπηρεσίες μας ή μετέπειτα. Τα Δεδομένα Εγγραφών μπορεί να υποβληθούν σε επεξεργασία για τους σκοπούς της λειτουργίας του Website μας, της εκπλήρωσης των εγγραφών σου, για να σου παρέχουμε τις υπηρεσίες για τις οποίες γράφτηκες, για την ασφάλεια του Website, για τη διατήρηση back-up των βάσεων δεδομένων μας και για την τήρηση αρχείου επικοινωνίας και ανταπόκρισης καθώς και στατιστικά στοιχεία. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, δηλαδή της παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών.

Πέραν από τους σκοπούς επεξεργασίας που αναφέρθηκαν πιο πάνω, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα ΠΔ σου:
  • Όταν είναι απαραίτητο για τη δημιουργία, την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, είτε σε δικαστικές διαδικασίες είτε σε διοικητική ή εξώδικη διαδικασία. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι το έννομο συμφέρον μας, δηλαδή η προστασία και η διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας καθώς και τρίτων.
  • Όταν αυτό είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωσή μας με υποχρέωση που απορρέει από το νόμο δηλαδή όταν καλούμαστε να συμμορφωθούμε με λογιστικές, φορολογικές και άλλες διατάξεις. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι η συμμόρφωση με έννομη υποχρέωσή μας.
  • Όταν αυτό είναι απαραίτητο για να προστατεύσουμε τα ζωτικά σου συμφέροντα ή τα ζωτικά συμφέροντα ενός άλλου φυσικού προσώπου. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι η διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος του υποκειμένου.

Απαγορεύεται να μας παρέχεις ΠΔ άλλων προσώπων.

Πως Συλλέγουμε τα ΠΔ σου

Άμεσα από σένα: Συλλέγουμε τα ΠΔ σου απευθείας από σένα. Μας παρέχεις τα ΠΔ σου όταν συμπληρώνεις φόρμες εγγραφής ή επικοινωνίας ή κριτικές ή χρησιμοποιείς άλλες υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο Website μας.

Με αυτοματοποιημένα μέσα μέσω της χρήσης του Website: Όταν επισκέπτεσαι το Website, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα σου κατά την περιήγησή ή/και χρήση των υπηρεσιών μας. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν ιστορικό αναζήτησης, διεύθυνση IP, μέρες και ώρες πρόσβασης, το URL αναφοράς σου, δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies, ιστορικό χρήσης και αλλαγής αδειών, και άλλα.

Χρήση ΠΔ από Τρίτους

Τα ΠΔ που συλλέγουμε τα επεξεργάζονται εξουσιοδοτημένα στελέχη μας υπό καθεστώς εχεμύθειας. Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών και σε συμμόρφωση με τις εκ του νόμου υποχρεώσεις του, ο Owner διαβιβάζει ΠΔ σε τρίτους. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Owner αναθέτει σε τρίτους την επεξεργασία ΠΔ για λογαριασμό του, παραμένει το ίδιο υπεύθυνος για την επεξεργασία των ΠΔ σου και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, συνάπτει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους διαβιβάζει τα ΠΔ, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το GDPR. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, τα ΠΔ σου ενδέχεται να κοινοποιηθούν:
  • Σε δημόσιες αρχές για να υπακούσουμε σε νόμιμα αιτήματα αρμόδιων δικαστικών, αστυνομικών και άλλων αρχών, κατόπιν και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
  • Σε τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες προς τον Owner, όπως στατιστικές ή λογιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μάρκετινγκ ή διαδικτύου ή άλλες υπηρεσίες απαραίτητες για την λειτουργία του Website.

Διεθνείς Διαβιβάσεις ΠΔ

Τα ΠΔ σου ενδέχεται να διαβιβάζονται σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΕΟΧ, στην έδρα μας (ΗΠΑ), και σε παρόχους υπηρεσιών όπως παρόχους software, server, cloud, διαβιβαστές email, κλπ. Οι χώρες αυτές ενδέχεται να μην έχουν τους ίδιους νόμους με τη χώρα στην οποία τα ΠΔ αρχικά συνελέγησαν. Όταν μεταφέρουμε τα ΠΔ σου σε αυτές τις χώρες λαμβάνουμε τις κατάλληλες εγγυήσεις όπως αναλυτικά περιγράφονται στο GDPR και σε όλους τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας ΠΔ.

Διατήρηση και Διαγραφή ΠΔ

Διατηρούμε τα ΠΔ σου για όσο διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από το νόμο. Στην περίπτωση που συμπλήρωσες σε φόρμα επικοινωνίας τα ΠΔ σου, αυτά διατηρούνται για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών. Στην περίπτωση που συμπλήρωσες τα ΠΔ σου σε φόρμα εγγραφής, αυτά διατηρούνται μέχρι τη απεγγραφή σου. Στην περίπτωση που συμπλήρωσες κατά την υποβολή κριτικής τα ΠΔ σου, αυτά διατηρούνται για όσο διάστημα παραμένει δημοσιευμένη αυτή η κριτική ή μέχρι να αιτηθείς τη διαγραφή της. Τα ΠΔ σου που συλλέγουμε προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για συναλλαγές παραμένουν αποθηκευμένα για έξι (6) έτη.

Επίσης, ενδέχεται να διαγράψουμε μονομερώς κριτική ή ό,τι άλλο είναι ακατάλληλο κατά την απόλυτη κρίση μας.

Τα παραπάνω δεν ισχύουν για περιπτώσεις που η διατήρηση των ΠΔ σου είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση, δικαστική εντολή, ή σε περίπτωση καταγγελίας. Επίσης, η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει για όσα δεδομένα συλλέγονται από τον Owner εκτός Website.

Τα Δικαιώματά σου Σχετικά με την Επεξεργασία των ΠΔ

Εφόσον τα ΠΔ σου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς μπορείς να ασκήσεις τα ακόλουθα δικαιώματα, σύμφωνα με τους όρους και ειδικότερες προβλέψεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679:

Δικαίωμα Πρόσβασης. Έχεις το δικαίωμα να αποκτήσεις πληροφορίες σχετικά με τα ΠΔ σου που έχουμε αποθηκεύσει ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. Στα πλαίσια αυτού του δικαιώματος να λαμβάνεις από τον Owner πληροφορίες σχετικά με τα ΠΔ σου τα οποία επεξεργαζόμαστε, καθώς και πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους, όπως τους σκοπούς της, τους αποδέκτες και το χρονικό διάστημα τήρησης (άρθρο 15 του Κανονισμού 679/2016). Στο πλαίσιο αυτού του δικαιώματος, έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από τον Owner να σου παρέχει χωρίς χρέωση αντίγραφο των ΠΔ σου που υπόκεινται σε επεξεργασία καθώς και πληροφορίες. Ενδέχεται να ζητήσουμε αποδεικτικό της ταυτότητάς σου ή οποιοδήποτε άλλο μέσο ταυτοποίησης σου πριν σου δώσουμε αυτά τα δεδομένα. Σε περίπτωση που τα αιτήματα είναι επαναλαμβανόμενα και προδήλως αβάσιμα, ο Owner επιφυλάσσεται να ορίσει εύλογο ποσό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να επιτρέψουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένα ΠΔ. Για παράδειγμα, αν τα ΠΔ σου σχετίζονται με ΠΔ άλλων ατόμων ή εάν διατηρούνται για νομικούς λόγους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σου εξηγήσουμε το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να αποκτήσεις τα δεδομένα αυτά.

Δικαίωμα Διόρθωσης. Έχεις το δικαίωμα να αιτηθείς τη διόρθωση/επικαιροποίηση τυχόν ανακριβών ή τη συμπλήρωση τυχόν ελλιπών στοιχείων σου, ενέργειες στις οποίες ο Owner θα προβεί άμεσα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση (άρθρο 16 του Κανονισμού 679/2016). Δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε άμεσα και τρίτα μέρη - αποδέκτες στα οποία τυχόν έχουν δημοσιοποιηθεί τα Δεδομένα σου (άρθρο 19 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»). Έχεις το δικαίωμα να αιτηθείς τη διαγραφή των ΠΔ σου και ο Owner θα προβεί στην άμεση διαγραφή τους, εφόσον δεν υφίσταται πλέον έννομη υποχρέωση τήρησής τους ή αντιτίθεσαι στην επεξεργασία τους, έχοντας έννομο για αυτό συμφέρον (άρθρο 17 του Κανονισμού 679/2016). Σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σου εξηγήσουμε το λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να διαγράψουμε τα ΠΔ σου και για πόσο διάστημα. Ο Owner θα προβεί σε διαγραφή χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατόπιν σχετικού αιτήματός σου υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε άμεσα και τρίτα μέρη - αποδέκτες στα οποία τυχόν έχουν δημοσιοποιηθεί τα Δεδομένα σου (άρθρο 19 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Αντίρρησης. Έχεις το δικαίωμα να αντιταχθείς στην επεξεργασία των ΠΔ σου όταν υπάρχει έννομο συμφέρον για αυτό (άρθρο 21 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Περιορισμού. Έχεις το δικαίωμα να αιτηθείς την αναστολή της επεξεργασίας των ΠΔ σου: (α) όταν αμφισβητείς την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεσαι στη διαγραφή των ΠΔ σου και αντί διαγραφής ζητάς τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σου είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεσαι στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεσαι στην επεξεργασία (άρθρο 18 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Φορητότητας. Έχεις το δικαίωμα να λάβεις τα ΠΔ σου σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από τα μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και το δικαίωμα να αιτηθείς τη διαβίβαση των ΠΔ σου σε άλλο φορεά/οργανισμό. Παρότι ο Owner θα προβεί κατά κανόνα άμεσα στην εν λόγω διαβίβαση, ενδέχεται λόγω τεκμηριωμένων υποχρεώσεων του Εμπόρου να μην μπορεί να γίνει άμεσα δεκτό το αίτημα αυτό (άρθρο 20 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Ανάκλησης Συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σου, έχεις το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να την ανακαλέσεις ή να αλλάξεις το βαθμό συγκατάθεσης που έχεις παραχωρήσει χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σου.

Δικαίωμα Καταγγελίας. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έγινε διαρροή των ΠΔ σου από τον Owner με αποτέλεσμα να υποστείς υλική ή όχι ζημία, έχεις το δικαίωμα να το καταγγείλεις στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

Για να ασκήσεις τα παραπάνω δικαιώματά σου ή αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή αν χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με την άσκηση ή την κατανόηση των επιλογών απορρήτου, επικοινώνησε με την ομάδα προστασίας απορρήτου με οποιονδήποτε από τους τρόπους επικοινωνίας που θα βρεις εδώ. Θα απαντήσουμε εγγράφως άμεσα, και πάντως εντός 30 ημερών, από την παραλαβή του αιτήματος σου και της ταυτοποίησής σου.

Προσωπικά Δεδομένα Ανηλίκων

Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης του Website, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Website απευθύνονται σε κοινό ενηλίκων. Δεν επεξεργαζόμαστε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα ανηλίκων κάτω των 18 ετών. Εφόσον γνωστοποιηθεί στον Owner η κοινοποίηση διαδικτυακών ΠΔ ατόμου ηλικίας κάτω των 18 ετών χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του προσώπου που ασκεί τη γονική μέριμνα, ο Owner θα προβεί σε κατάλληλα μέτρα με σκοπό τη διαγραφή τέτοιου είδους δεδομένων από τις βάσεις δεδομένων και τη μη χρήση των δεδομένων.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι (External Links)

Το Website και οι επιμέρους ιστοσελίδες του μπορεί να περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες που διατηρούνται από τρίτους η/και από εμάς, των οποίων οι πληροφορίες και οι πρακτικές προστασίας δεδομένων είναι διαφορετικές από του Website. Παρέχουμε αυτούς τους συνδέσμους για δική σου ευκολία, αλλά δεν εξετάζουμε, δεν ελέγχουμε ούτε παρακολουθούμε τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των ιστότοπων που διαχειρίζονται τρίτοι. Συνιστούμε, πριν χρησιμοποιήσεις άλλες ιστοσελίδες, να διαβάσεις τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου τους. Σε περίπτωση που επιλέξεις να συνδεθείς με οποιοδήποτε δικτυακό τόπο τρίτου μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) που τυχόν περιέχονται στο Website, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις πληροφορίες ή τις πρακτικές προστασίας δεδομένων που χρησιμοποιούν.

Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών

Ο Owner εφαρμόζει όλα τα εύλογα και κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας για την προστασία των ΠΔ σου έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, κατάχρησης, απώλειας ή καταστροφής. Τέτοια μέτρα περιλαμβάνουν, όπου απαιτείται, τη χρήση τειχών προστασίας, εγκαταστάσεις ασφαλών εξυπηρετητών, κρυπτογράφηση, εφαρμογή κατάλληλων συστημάτων και διαδικασιών δικαιωμάτων πρόσβασης, εφαρμογή πολιτικής ελέγχου πρόσβασης, προσεκτική επιλογή εκτελούντων την επεξεργασία και έλεγχο συμμόρφωσης με τον GDPR και άλλα εύλογα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την παροχή κατάλληλης προστασίας των ΠΔ σου, τα οποία επικαιροποιούνται λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις της τεχνολογίας και το κόστος εφαρμογής τους. Όλοι οι εργαζόμενοι δεσμεύονται από ρήτρες τήρησης εχεμύθειας και απορρήτου και τα ΠΔ σου υφίστανται επεξεργασία μόνο από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Εμπόρου. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα ΠΔ σου σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να σου παρέχουν οφέλη ή υπηρεσίες. Η διαχείριση των βάσεων δεδομένων και η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα θα γίνεται πάντοτε στο πλαίσιο των τεθέντων σκοπών επεξεργασίας και σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Διαδικτυακή Ισχύς Μόνο

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αφορά μόνο δεδομένα που συλλέγονται διαδικτυακά από το Website, τις ιστοσελίδες του καθώς και τη λήψη οποιονδήποτε υπηρεσιών μέσω αυτών και όχι τις τυχόν σχέσεις ή συναλλαγές σου με τον Owner με άλλους τρόπους ή μέσα.

Όροι Χρήσης και Λοιποί Όροι Website

Παρακαλούμε, επιπλέον από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, να διαβάσεις τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Cookies του Website τα οποία όλα αποτελούν παραρτήματα των Όρων Χρήσης.

Τροποποιήσεις της Πολιτικής Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης της Πολιτικής Απορρήτου, είτε συνολικά είτε εν μέρει, οποτεδήποτε αυτό παραστεί αναγκαίο. Όταν την τροποποιούμε, θα ενημερώνουμε την παρακάτω ημερομηνία τροποποίησης και ισχύος και οι εν λόγω αλλαγές θα ισχύουν με τη δημοσίευσή τους στην παρούσα ιστοσελίδα. Προτείνουμε να ελέγχεις την Πολιτική Απορρήτου τακτικά. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το Website κατόπιν τροποποιήσεων, θα θεωρείται ότι έχεις αποδεχθεί αυτές τις τροποποιήσεις.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου τροποποιήθηκε και ισχύει από τις 3 Οκτωβρίου, 2019.

Αποδοχή

Χρησιμοποιώντας το Website βεβαιώνεις ότι έχεις ενημερωθεί και αποδέχεσαι την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, τους Όρους Χρήσης, και την Πολιτική Cookies, και μας δίνεις την άδεια να επεξεργαστούμε τα ΠΔ σου για τους σκοπούς και με τους τρόπους που περιγράφονται σε αυτά. Η αποδοχή σου αυτή μας επιτρέπει όχι μόνο να σου παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όπως αυτές είναι διαμορφωμένες σήμερα, αλλά και να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για σένα με νέους τρόπους για να σου παρέχουμε νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, προϊόντα και ιστοσελίδες στο μέλλον. Μπορείς να αποσύρεις την αποδοχή σου ανά πάσα στιγμή παύοντας την χρήση του Website. Επίσης, μπορείς να αποσύρεις την αποδοχή σου και με τους τρόπους που αναφέρονται στο κεφάλαιο ‘Διατήρηση και Διαγραφή ΠΔ’ αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Επικοινωνία

Το Website προσφέρεται για χρήση από τον Owner. Αν έχεις οποιαδήποτε σχόλια, ερωτήσεις ή χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, επικοινώνησε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας θα τα βρεις εδώ.

Καταγγελία

Σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις ή να κάνεις καταγγελία (σε περίπτωση υπόνοιας παραβίασης των δικαιωμάτων σου ή παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων σου) στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (https://www.dpa.gr/), τα στοιχεία επικοινωνίας της είναι: Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 1, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.