fbpx

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!

Πες μας που ζεις για να σε συνδέσουμε με το TOP γυμναστήριο της περιοχής σου και να πάρεις το δώρο σου!


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ FITNESS HACKS™

ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ;

Όλοι όσοι έχουμε κάποιο προπονητικό στόχο, είτε θέλουμε να αυξήσουμε τον μυϊκό μας όγκο, να χάσουμε λίπος, ή να βελτιώσουμε το σώμα μας με οποιονδήποτε τρόπο, μοιραζόμαστε μια κοινή επιθυμία: Θέλουμε να πετύχουμε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ αποτελέσματα ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ.

Πως όμως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; ΑΠΛΑ. Χρησιμοποιώντας την πιο αποτελεσματική προπονητική μέθοδο που υπάρχει. Μια επιστημονικά σχεδιασμένη προπονητική μέθοδο που αποδεδειγμένα θα δουλέψει καλύτερα για σένα, για το σώμα σου, για το συγκεκριμένο στόχο σου, το συγκεκριμένο χρόνο που διαθέτεις, το επίπεδο εμπειρίας σου, καθώς και τις ιδιαίτερες προπονητικές σου ανάγκες και προτιμήσεις.

Μόνο έτσι θα πετύχεις! Όταν χρησιμοποιήσεις την προπονητική μέθοδο που δουλεύει ΚΑΛΥΤΕΡΑ για σένα, μόνο τότε θα διασφαλίσεις τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ δυνατά αποτελέσματα. Είναι τόσο απλό αλλά και τόσο σύνθετο ταυτόχρονα, γιατί…

Οι Περισσότερες Προπονητικές Μέθοδοι Δεν Δουλεύουν!
…Κατά Πάσα Πιθανότητα Ούτε Αυτή Που Χρησιμοποιείς.

Tα περισσότερα προπονητικά προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ‘κονσέρβες’ χωρίς καμιά επιστημονική βάση, συνήθως σχεδιασμένα από κάποιον προσωπικό προπονητή που νομίζει ότι τα ξέρει όλα, ενώ αγνοεί σημαντικές παραμέτρους.

Γιατί Αποτυγχάνουν οι Περισσότερες Προπονητικές Μέθοδοι;

 • ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Στηρίζονται σε μη αποδεδειγμένες μεθόδους και λανθασμένες έρευνες.
 • ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Είναι ακατάλληλες ή/και αναποτελεσματικές για το συγκεκριμένο στόχο σου.
 • ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Βασίζονται σε μύθους και κόλπα, χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο.
 • ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Απαιτούν να είσαι όλη μέρα στο γυμναστήριο και δεν είναι σχεδιασμένες για ανθρώπους με περιορισμένο χρόνο.
 • ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Είναι ακατάλληλες για σένα και για το δικό σου επίπεδο εμπειρίας.
 • ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Δεν έχουν άμεσα αποτελέσματα για να έχεις κίνητρο να συνεχίσεις.
 • ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Σε αφήνουν στο έλεος του Θεού, χωρίς καμία ουσιαστική υποστήριξη.
 • ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Δεν σου δίνουν την σιγουριά, ενθάρρυνση, υποστήριξη και διαρκή κατεύθυνση που χρειάζεσαι για να επιμείνεις και να πετύχεις τους στόχους σου.

Οι πιο πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να τα παρατάνε γιατί δεν καταφέρνουν τίποτα.

Η ερώτηση λοιπόν είναι, πως μπορείς να αποφύγεις όλα αυτά τα προβλήματα; Πως μπορείς να πετύχεις τα μέγιστα αποτελέσματα εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά;

Υπάρχουν 5 Λύσεις …αλλά Εμπεριέχουν Κινδύνους

 • Να πληρώσεις έναν προσωπικό προπονητή να σχεδιάσει την προπόνησή σου. Το κόστος όμως είναι μεγάλο, όπως και το ρίσκο να μην προσλάβεις τον κατάλληλο προπονητή.
 • Να ξοδέψεις ώρες, μέρες, μήνες και χρόνια για να βρεις την άκρη για τον εαυτό σου. Η επένδυση χρόνου που απαιτείται όμως είναι μεγάλη και τα αποτελέσματα αβέβαια.
 • Να πειραματιστείς μέχρι να ανακαλύψεις τι δουλεύει για σένα. Για να αξιολογήσεις τα αποτελέσματα του κάθε πειράματος όμως, απαιτούνται τουλάχιστον 2 έως 3 μήνες και οι πιθανότητες να έχεις σπαταλήσει το χρόνο σου είναι μεγάλες.
 • Να συμβουλευτείς κάποιον έμπειρο φίλο σου. Θα είναι όμως βάσιμες οι συμβουλές και θα αρμόζουν σε σένα;
 • Να αγοράσεις το τελευταίο προπονητικό πρόγραμμα που είδες στην τηλεόραση. Τα περισσότερα τέτοια προγράμματα καταλήγουν στο ράφι της βιβλιοθήκης σου αδοκίμαστα. Έτσι, κανείς δεν θα μάθει ποτέ – και αν ακόμα τα χρησιμοποιούσαν αυτοί που τα αγοράζουν – αν θα δούλευαν γι’ αυτούς που τα αγοράζουν!

Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια ΕΦΙΚΤΗ λύση. Μια μέθοδο που θα σε βοηθήσει να πιάσεις το στόχο σου εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά.

Το Κορυφαίο Προπονητικό Σύστημα
Είναι Επιτέλους Εδώ! Σου Παρουσιάζουμε…

Το Highly Aggressive Composite Kinetic System™ – HACKS™. Ένα εξαιρετικά επιθετικό, σύνθετο προπονητικό σύστημα αμερικανικής προελεύσεως που κινητοποιεί το σώμα σου ανάλογα με τον συγκεκριμένο στόχο σου για να σε μεταμορφώσει μέσα σε 90 μέρες εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά. Το προπονητικό σύστημα HACKS™, που στην Ελλάδα προσφέρεται μόνο από τα Top Greek Gyms, αποτελείται από τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα για κάθε στόχο και προσωπική ανάγκη.

Μην σπαταλάς πια τις ελπίδες σου. Μην χάνεις πια χρόνο με προγράμματα που δεν δουλεύουν καλά, δεν δουλεύουν γρήγορα ή δεν δουλεύουν καθόλου!

Τα HACKS™ θα σε μεταμορφώσουν…!!

Τα HACKS™ εξαφανίζουν ό,τι σε εμπόδιζε να πετύχεις, γιατί είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα και βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας του fitness. Τα HACKS™ σου προσφέρουν τα προπονητικά προγράμματα που χρειάζεσαι για να πετύχεις τα αποτελέσματα που πάντα ονειρευόσουν. Τα HACKS™ προσφέρονται αποκλειστικά από τα Top Greek Gyms.

Τι προγράμματα περιέχονται στα HACKS™;

Τα HACKS™ είναι χωρισμένα σε δύο ομάδες με βάση τους κύριους στόχους των αθλούμενων, σε HACKS Βελτίωσης Εμφάνισης™ και σε HACKS Βελτίωσης Επιδόσεων™.

Αν στοχεύεις σε βελτιωμένη εμφάνιση, τότε σε ενδιαφέρει ένα από τα παρακάτω HACKS™:

HACKS ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ™

 • HACKS™ Αδυνατίσματος! Με το Μεταβολικό Αδυνάτισμα επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, η μέθοδος HACKS Αδυνατίσματος™ εξασφαλίζει το ταχύτερο και υγιεινότερο αδυνάτισμα για κάθε σώμα ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει επανεκκίνηση του μεταβολισμού για να μην επανέλθει το ανεπιθύμητο βάρος μετά την επίτευξη του στόχου.
 • HACKS™ Μυϊκού Όγκου! Με τη Μυϊκή Σύγχυση Υψηλής Έντασης και ασκήσεις υψηλής έντασης επιτυγχάνει θεαματική μυϊκή υπερτροφία χωρίς πλατό μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, η μέθοδος HACKS Μυϊκού Όγκου™ δεν επιτρέπει στο σώμα να προσαρμοστεί υποχρεώνοντάς το σε συνεχή ανάπτυξη ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τα ορμονικά επίπεδα (hormonal manipulation) έτσι ώστε να επιτυγχάνονται υψηλού επιπέδου αναβολικές λειτουργίες οι οποίες είναι και το κλειδί για συνεχομένη μυϊκή ανάπτυξη.
 • HACKS™ Σύσφιξης! Με την Αύξηση Ικανότητας Αποθήκευσης Γλυκογόνου αυτή η προπονητική μέθοδος προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα και μέσα σε 90 μέρες αλλάζει δραστικά την εμφάνιση σου! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, η μέθοδος HACKS Σύσφιξης™ βελτιώνει την εικόνα του σώματός σου δραστικά κάνοντάς το άμεσα πιο σφιχτό. Αυτό που κάνει αυτή τη μέθοδο μοναδική είναι το πόσο γρήγορα θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα.
 • HACKS™ Γράμμωσης! Με την Εντατική Μυϊκή Εξοικονόμηση σου εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα σε απώλεια λίπους μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Γράμμωσης™ δεν επιτρέπουν στο σώμα να μπει σε φάση αυτοσυντήρησης χαμηλώνοντας τον μεταβολισμό. Αντιθέτως, επιταχύνουν τις μεταβολικές λειτουργίες και κρατούν το ορμονικό σύστημα σε υψηλά επίπεδα πετυχαίνοντας απίστευτα χαμηλά ποσοστά λίπους χωρίς την απώλεια ενεργείας και ευεξίας.
 • HACKS™ Αύξησης Βάρους! Με την Προπόνηση Σαρκοπλασματικής Υπερτροφίας δίνει και στον πιο δύσκολο μεταβολισμό τον μέγιστο μυϊκό όγκο μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Αύξησης Βάρους™ εξασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα ακόμη και για τον πιο δύσκολο σωματότυπο, προάγοντας την αύξηση τεστοστερόνης (η ισχυρότερη αναβολική ορμόνη στο σώμα) και επιτρέποντας στους μύες να αναπτυχθούν ταχύτατα.

Αν στοχεύεις σε βελτίωση επιδόσεων, τότε σε ενδιαφέρει ένα από τα παρακάτω HACKS™:

HACKS ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ™

 • HACKS™ Δύναμης! Με Υπερφόρτωση Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, που έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη νευρομυϊκή συναρμογή, θα απογειώσει την δύναμη σου μέσα σε 90 μέρες με τον ασφαλέστερο τρόπο! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Δύναμης™ δίνουν τα μέγιστα αποτελέσματα με κορυφαία ασφάλεια για τις αρθρώσεις και τον συνδετικό ιστό αποφεύγοντας την υπερπροπόνηση και τους τραυματισμούς.
 • HACKS™ Φυσικής Κατάστασης! Με την Σωματική Κορύφωση απογειώνεται η φυσική σου κατάσταση με τον ασφαλέστερο τρόπο μέσα σε 90 μέρες. Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Φυσικής Κατάστασης™ παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο φυσικής κατάστασης στο ταχύτερο χρονικό διάστημα.
 • HACKS™ Αποκατάστασης! Με την Ισομετρική Εκκίνηση επαναφέρει την λειτουργικότητα των μυών και αρθρώσεων μέσα σε 90 μέρες με τον ασφαλέστερο τρόπο! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Αποκατάστασης™ επαναφέρουν το λειτουργικό εύρος κίνησης αποκαθιστώντας την χαμένη δύναμη και ευλυγισία και επιφέρουν ισορροπία στις αρθρώσεις, μύες και τένοντες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η έμφαση στην ασφάλεια και τα αισθητά προοδευτικά αποτελέσματα σε ενθαρρύνουν και σου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσεις.
 • HACKS™ Υγείας! Με την Σωματική Ενεργοποίηση προάγεται η υγεία σε όλους τους τομείς της μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Υγείας™ επιτυγχάνουν πλήρη σωματική ενεργοποίηση βελτιώνοντας την μυϊκή και καρδιοαναπνευστική ικανότητά σου μέσα από συνδυασμό αερόβιας προπόνησης και προπόνησης με αντιστάσεις και με ποικιλία και εναλλαγή συστημάτων και ασκήσεων, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί γρήγορα όλο το σώμα και να επανέλθει σε καλύτερη λειτουργία μέσα σε 90 μέρες.
 • HACKS™ Ευεξίας! Με την Σωματική Εκτόνωση σε 90 μέρες αυξάνει τις ενδορφίνες σου (ορμόνες ευτυχίας) και σε ανεβάζει ψυχολογικά! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Ευεξίας™ μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο προπονητικό πρόγραμμα βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, προάγουν την παραγωγή ενδορφινών, δίνουν διέξοδο στο στρες μέσα από την εκτόνωση και σε οδηγούν γρήγορα σε καλύτερη ψυχική διάθεση.

Μην Αναβάλλεις άλλο τα Όνειρά σου.
Κλείσε ένα Ραντεβού και
Γίνε Fitness Hacker™ Σήμερα!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail