ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!

Πες μας που ζεις για να σε συνδέσουμε με το TOP γυμναστήριο της περιοχής σου και να πάρεις το δώρο σου!


Blog

5 συμβουλές για να θαμπώσεις το Βαλεντίνο σου

5 συμβουλές για να θαμπώσεις το Βαλεντίνο σου

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σχεδόν έφτασε και σίγουρα σχεδιάζεις την έξοδό σου με τον αγαπημένο σου. Για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ακολούθησε τις παρακάτω 5 συμβουλές.

Κάνε το πρόσωπό σου να λάμπει. Για μια ακτινοβολία στο πρόσωπό σου που βγαίνει από μέσα σου, χρησιμοποίησε ένα υγρό highlighter κάτω από τη βάση. Ο συνδυασμός αφήνει τη σωστή λάμψη να περάσει προς τα έξω ούτως ώστε να φαίνεται φυσική.

Χρησιμοποίησε βαθύτερο ρουζ. Φτιάξε την εικόνα του πρώτου σας ραντεβού χρησιμοποιώντας ρουζ για τα μάγουλα που είναι ένα τόνο βαθύτερο από το καθημερινό σου ρουζ. Το ρουζ θα πρέπει να είναι περισσότερο έντονο για το βράδυ, ιδιαίτερα αν θα βρεθείς σε χώρους με περιορισμένο φωτισμό.

“Γέμισε” τις γραμμές. Μετά μια μεγάλη και κουραστική ημέρα, φρεσκάρισε τα κουρασμένα σου μάτια με ένα δαμασκηνί (μωβ) ή πράσινο liner. Μην χρησιμοποιείς μαύρο liner γιατί τονίζει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου.

Μη χρησιμοποιείς λακ. Δεν υπάρχει πιο αντιαισθητικό πράγμα από ένα κεφάλι που θυμίζει κράνος. Αυτό που θέλεις είναι τα μαλλιά σου να είναι απαλά στο άγγιγμά τους, ακόμα και αν μερικές τούφες ξεφεύγουν από την τέλεια θέση τους. Γι’ αυτό απέφυγε τη λακ και χρησιμοποίησε μια κρέμα φινιρίσματος για να φέρεις τις τούφες εκεί που θέλεις και για να προσθέσεις λάμψη στα μαλλιά σου.

Φτιάξε τα χείλη σου για να μπορούν να φιληθούν. Απέφυγε το εκφοβιστικό κόκκινο κραγιόν και επέλεξε ένα απαλό, φυσικό χρώμα. Επέλεξε ένα απαλό χρώμα από ροζ ή χρώμα μούρων που δεν είναι πάνω από δύο αποχρώσεις πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σου.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ


  • *